12 ways to get your "first 1000 Subscribers" on YouTube Channel quickly | tips to get first 1000 subscribers |easy ways

Image
  12 ways to get your "first 1000 Subscribers" on YouTube Channel  quickly  When you first start your Youtube channel the hardest challenge is to gain 1000 subscribers . You can only start earning once you completed 1000 subscribers and watch a time of 4000 hours. And it seems to be a very hard challenge.   When you initially starts a youtube channel , it seems like you are uploading a video but no one is watching it. Is it because you have not a great quality video? Or you are just new and nobody knows your channel? There can be a lot of reasons. When I started my youtube channel I also face a lot of difficulties to gain my first 1000 subscribers due to some mistakes I was doing. In today’s blog, I m going to tell you guys How to gain the first 1000 subscribers on youtube?  12 ways to get the first 1000 subscribers on youtube: #1: Upload consistently: You have to upload consistently to get your criteria done. If you are new on YouTube and your video i...

9th Class BIOLOGY Chapter no 1 EXTRA SHORT QUESTIONS From book

9th Class Biology Chapter 1 Extra Short Questions From Book For Board.





Question # 1: Define Biology.

Answer: Biology is defined as the "study of life". 

The word "biology" has been derived from two Greek words "bios" meaning life and "logos" meaning 'thoughts or reasoning' .

Question # 2: Define Molecular Biology.

Answer: Molecular biology (biochemistry) deals with the study of molecules of life;

For example water, proteins, carbohydrates, etc.

Question # 3: what are parasites? give an example.

Answer: Parasites are the organism that takes food and shelter from living hosts and in return harms them.

FOR EXAMPLE Lice, tapeworm

Question # 4: Define Biotechnology in terms of careers in biology.

Answer: It is the latest profession in the field of biology. Biotechnologists study and works for the production of useful products through microorganisms.

FOR EXAMPLE Synthetic insulin.

Question # 5: Write the names of the famous books by Abdul Malik Asami.

Answer: The famous books of Abdul Malik Asmai are as following.

1: "Al-Abil (camel)"

2: "Al-Khail (horse)"

3: "Al-Wahoosh (animals)"

4: "Kalq al-Ansan"

Question # 6: Write the names of bioelements that make  99% of the total mass of the body?

Answer: Following are the bioelements that make 99% of the total mass of the body.

Oxygen, Carbon, Hydrogen, Nitrogen, Calcium, Phosphorus

Question # 7: What are macro and micro molecules? give an example of each.

Answer: Micromolecules; are the molecules with low molecular weights.

FOR EXAMPLE glucose, water

Macromolecules are molecules with high molecular weight.

FOR EXAMPLE starch, proteins

 Question # 8: Define Species.

Answer: A species is defined as a group of organisms capable of interbreeding and producing fertile offsprings.

FOR EXAMPLE Cat-Felis catus.

Question # 9: Define Habitat.

Answer: Habitat means the areas of environment in witch organism lives. habitat is a place where an organism makes its home. A habitat meets all the environmental conditions an organism needs to survive

FOR EXAMPLE desert, forest.

Question # 10: What is the Biosphere level?

Answer: The part of earth inhabited by organism communities is known as the biosphere. It constitutes all ecosystems and is also called the zone of life on earth.

Question # 11: Define the ecosystem.

Answer: The areas where living organism interacts with the non-living components of environment is known as an ecosystem.

FOR EXAMPLE aquatic ecosystem.

Question # 12: Write the names of five major groups of organisms.

Answer: The following are the five major groups of organisms.

1:Prokaryotes

2:Protists

3:Fungi

4:Plants 

5:Animals

Question # 13: Write the names of any five unicellular organisms.

Answer: The following are the names of five unicellular organisms.

1: Amoeba

2: Paramecium

3: Euglena

4: Bacteria 

5: Protozoa 

Question # 14: Write the scientific names of the Frog and Mustard plant.

Answer: The scientific name of the frog is "Rana tigrina" and the scientific name of the mustard plant is "Brassica campestris".

Question # 15: What are the reproductive and vegetative parts of plants?

Answer: Vegetative parts: Roots, Shoots, and Stem

Reproductive part: Flower

                                       ------------------------------------------


Hope you guys like it. 

FOR MORE NOTES PLEASE STAY TUNED TO MY BLOGS.....
Let me know in the comments if u like it. :)

Comments

Popular posts from this blog

12 ways to get your "first 1000 Subscribers" on YouTube Channel quickly | tips to get first 1000 subscribers |easy ways

Essay on Poverty with Outline-650 WORDS

Essay on Unemployment | Types of unemployment | Causes and effects of unemployment